top of page
Jolien_Gezinsfotografie_Newbornshoot_Zwangerschaosfotograaf-11_edited_edited.png

Hi, ik ben Jolien

textuur-donker-bruin.jpg

Dit ben ik

Toen ik eenmaal als kind het fototoestel had ontdekt liet ik niet meer los. Ik maakte graag foto’s. Al snel ontdekte ik dat fotografie mijn creatieve kant aanraakte. Ik kon spelen met achtergrond, licht en situaties zo vastleggen dat er een verhaal werd verteld. Het groeide uit tot één van mijn grootste passie: fotografie.

 

Ik ben Jolien Kramer en getrouwd met Jan. In 2020 ben ik moeder geworden van Thomas, ons eerste kindje. Wat is dat toch mooi! Het ouderschap is een hele nieuwe wereld waarin alles écht heel snel gaat. Een steeds groter groeiende buik, die trappelende voetjes, de zwangerschaps-glow. Maar ook als je kindje er is: die mini voetjes en handjes, die heerlijke geur en dat zachte huidje. Jouw gezin: de trots in de ogen van de vader, de moeder die straalt van geluk en het enthousiaste broertje of zusje. 
 

pf-s102-aum-04-mockup-.png
pf-s102-aum-04-mockup.png
Papierscheur_oud.png

Allemaal momenten die zo snel gaan dat je ze voor altijd wilt vastleggen. Door foto’s te laten maken, leg je het moment vast en zet je de tijd stil. Jouw speciale momenten vergeet je daardoor nooit meer. Áltijd de foto’s er bij kunnen pakken en herinneringen met vrienden, familie en geliefden kunnen ophalen. Jouw moment delen met anderen, laten zien waaruit jullie bestaan: liefde.

textuur-roest-bruin.jpg

Je hoeft natuurlijk niet altijd groots te denken. Wist je dat alle gewone momenten na verloop van tijd ook gewoon speciaal worden? Waarom niet ook jullie ‘gewone’ momenten vast leggen? De tijd die je met elkaar, elke dag opnieuw, beleeft. Precies zoals jullie zijn.

Maar ook weet ik als geen ander hoe kort het leven kan zijn. Gewone momenten werden juist door dat besef waardevol. En waarom zou je niet ingrijpende momenten in je leven vast willen leggen? Bij mij vind je rust, respect, een ongedwongen sfeer en een liefdevolle benadering. In welke fase jij je ook bevindt. 

Ik ben een liefhebber van licht, emoties en ongedwongenheid. Met mijn begrip voor elke situatie stel ik jullie op je gemak waardoor foto’s spontaan en ongemaakt zijn. Ik let op jullie persoonlijke verhaal en heb oog voor detail: juist jouw meest gewone moment is de mooiste die er is. 

En of het nu een zwangerschaps-, newborn-, gezins- of vereeuwigd moment gaat zijn, iedere herinnering is waardevol. Ook die van jou!

 

Ik ben te boeken door heel Nederland. Zie ik je snel?

Papierscheur_oud.png
ik.png
bottom of page