Jolien_Kramer_Gezinsshoot_Zwangerschapsfotograaf_Newbornshoot-12.jpg

CURSUS: LEREN FOTOGRAFEREN

Wil jij graag leren fotograferen? Wil je zelf de regie in handen nemen over de foto's die jij maakt? Dan is de cursus 'leren fotograferen' iets voor jou.

De cursus 'leren fotograferen' is bedoeld voor mensen die graag willen leren fotograferen maar nog op de automatische stand fotograferen of net de instellingen aan het ontdekken zijn. Het mooiste om vast te leggen is liefde, puur en ongedwongen. Of dat nu tussen ouders met kinderen is of tussen partners. Maar dit is misschien ook wel het moeilijkst om vast te leggen. Hoe creeër je zulke foto’s en welke instellingen gebruik je hierbij? 
 

De cursus bestaat uit 2 dagen. Dag 1 is een theoriedag die 2,5 uur duurt. Hierin neem ik je stap voor stap mee hoe je camera werkt en welke instellingen je waar voor gebruikt. Na deze dag ontvang je 4 weken elke week een opdracht. De opdracht lever je elke week in en ik geef daar feedback op want je leert uiteraard het snelst door gewoon te doen. Dag 2 is een praktijk dag met een shoot tijdens zonsondergang met een gezin met kinderen en deze shoot duurt ongeveer 1.5 uur. Spannend? Absoluut! Maar omdat je tussen dag 1 en dag 2 al meerdere opdrachten hebt gedaan sta je zelfverzekerder de shoot te doen. Tusendoor stel je vragen en zal ik je tips geven. De foto’s die tijdens de shoot gemaakt worden mag je gebruiken in je portfolio. 
 

We zorgen ervoor dat je zelfverzekerd naar shoots toe gaat, dat je weet wat je doet. En het aller belangrijkste? Dat je foto’s maakt waar je trots op bent! Omdat ik iedereen aandacht wil geven, hou ik de groep klein en is er plek voor 5 cursisten. Fotografeer je al op de manuele stand maar wil je graag meer leren over hoe je een gezin aan stuurt? Misschien is de workshop familie fotografie iets voor jou.

Investering

€295

Max. 4 personen

 

Wat ga je leren?


Wat is nou precies ISO, diafragma en sluitertijd
Compositie
Hoe om te gaan met belichting
Een ongedwongen sfeer creeëren
Je klanten aansturen / laten poseren
Je camera leren kennen
Welke instellingen gebruik je wanneer
Hoe kun je een verhaal vertellen met je foto’s

Locatie: omgeving Emmeloord

Nog 2 plekken van de 4 beschikbaar
De cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.

De cursus bestaat uit 2 dagen en in totaal is deze verspreid over 6 weken.
Dag 1 krijg je alle theorie. Daarna volgen 4 weken waarbij je elke week een opdracht krijgt, die je naar mij stuurt waar ik feedback op geef.
Dag 2 is het praktijk deel waar je een gezin tijdens zonsondergang gaat fotograferen.

 

DSC05267 (1)_edited
press to zoom
Familie Kramer-08
press to zoom
Jolien_Kramer_family_story_Otis-10
press to zoom
Jolien_Kramer_family_story_Otis-23
press to zoom
Familie_Fokke-18
press to zoom
Jolien_Kramer_Newbornshoot_gezinsfotografie_zwangerschapsfotograaf-60
press to zoom
1/1

Ja ik schrijf mij in!

Cursus data 2023:
Dag 1 zaterdag 11 februari van 15:00 – 17:30 uur
Dag 2 zaterdag 18 maart 16:45 – 18:45 uur

Bedankt voor de inzending!