top of page
Familie_Fokke-12.jpg

WORKSHOP FAMILIE FOTOGRAFIE

Ben jij fotograaf en wil je graag met meer zekerheid naar een shoot toe? Of weet je niet hoe je je klanten aan moet sturen? Dan is de workshop familie fotografie misschien wel iets voor jou.

Het mooiste om vast te leggen is liefde, puur en ongedwongen. Of dat nu tussen ouders met kinderen is of tussen partners. Maar dit is misschien ook wel het moeilijkst om vast te leggen. Hoe creeër je zulke foto’s en welke instellingen gebruik je hierbij? Dit komt allemaal aan bod tijdens de workshop familie fotografie. De workshop familie fotografie is bedoeld voor fotografen hobby of professioneel die weten hoe hun camera werkt. ISO, diafragma en sluitertijd heb je onder de knie. De foto’s die tijdens de shoot gemaakt worden mag je gebruiken in je portfolio. 

Ik vertel je tijdens deze workshop hoe ik aan het werk ga tijdens een shoot en we gaan ook een shoot doen tijdens zonsondergang. Vooraf is eerst een theoriegedeelte waarin ik meer vertel over het gebruik van licht, locatie, camera-instellingen en vertel ik hoe ik de ongedwongen sfeer vast leg. Tussendoor mag je mij alles vragen. Weet je nog niet hoe je op manuele stand moet fotograferen en wil je dit graag leren? Misschien is de cursus fotografie de basis

Investering

€245

Max. 5 personen

 

Wat ga je leren?

Compositie
Hoe om te gaan met belichting
Een ongedwongen sfeer creeëren
Instellingen van je camera goed onder de knie krijgen
Hoe kun je een verhaal vertellen met je foto’s

Het leren aansturen van de gezinnen

Locatie: omgeving Emmeloord

VOL
De cursus gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen.

 

bottom of page