top of page
textuur-roest-bruin.jpg

Een brochure maken gedoe?
Niet met deze templates

Herken je dit?

1.png

Vaak hoor ik van medefotografen dat het fijn zou zijn al je een klant een kant en klare brochure kunt toesturen. Maar dat maken is zo'n gedoe.

 

Speciaal voor jou heb ik kant en klare brochures / informatiegidsen gemaakt. Hoe handig is het als je dit naar je klanten kunt sturen als je een vraag krijgt. De template is een brochure van 38 pagina's (!) vol informatie. Denk aan: informatie over jou, prijzen, style gids, locatie ideeën, veelgestelde vragen en natuurlijk een manier om je foto's te laten zien.

 

Het enige wat je zelf hoeft te doen is jouw tekst en jouw foto's toe te voegen en voilà. Je hebt je eigen brochure die je naar je klanten kunt sturen.  Is dat handig of niet?

Ik was al zo lang op zoek naar een manier om een brochure te maken. Deze templates kwamen echt net op tijd! 

Agatha

Wat is een brochure?

Een brochure of informatiegids is een digitale PDF waar alle informatie in staat die klanten graag willen weten. Denk aan jouw prijzen, informatie over jou, locatie ideeën over locaties, veelgestelde vragen en natuurlijk een manier om je foto's te laten zien.

De templates zijn ook te gebruiken voor niet fotografen. Ben jij bakker, kapper, schoonheidsspecialist of bijvoorbeeld meubelmaker en wil je een mooi en overzichtelijke brochure naar jouw klanten sturen dan zijn deze templates ook voor jou te gebruiken.


Ik heb 2 ontwerpen gemaakt in diverse stijlen. Hieronder kun je ze bekijken en zien welke het beste bij jou past. Enthousiast? Daarna kun je zelf de kleuren en de foto's aanpassen naar jouw huisstijl.

Template Aesthetic Grey

Template Soft Pink