top of page
preset.png

Templates

textuur-donker-bruin.jpg
Papierscheur_oud.png

Waarom een template?

Yes ze zijn online! Speciaal voor jou heb ik kant en klare brochures / informatiegidsen gemaakt. Hoe handig is het als je dit naar je klanten kunt sturen als je een vraag krijgt. De template is een brochure van 38 pagina's (!) vol informatie. Denk aan: informatie over jou, prijzen, style gids, locatie ideeën, veelgestelde vragen en natuurlijk een manier om je foto's te laten zien. Het enige wat je zelf hoeft te doen is jouw tekst en jouw foto's toe te voegen en voilà. Je hebt je eigen brochure die je naar je klanten kunt sturen. 

De templates zijn eenvoudig te bewerken naar jouw huisstijl in Canva en daarna te downloaden.  Je kunt ze natuurlijk ook zo laten als ze bij je stijl passen. De opmaak is met gratis lettertypen en elementen.

Ik heb 2 stijlen ontwikkeld zodat jij kunt kiezen welke het beste bij je past. 

14.png
textuur-beige.jpg

Template aesthetic grey

textuur-roest-bruin.jpg

Template soft pink

Template:

Template:

38 (!) pagina's vol informatie over prijzen,

styling, locaties, FAQ, client closet

en natuurlijk over jou. Er is veel plek om eigen

tekst toe te voegen en natuurlijk jouw 

portfolio te laten zien.

€47,75

15 pagina's vol informatie en tips over

welke kleding jouw klanten het beste kunnen

dragen tijdens een shoot. Plus plek om je

client closet te laten zien.

 

€22,50

Compleet

Style gids

Template:

20 pagina's waar jij alle informatie kwijt kunt

over de mooiste plekken om foto's te maken.
Er is plek voor veel foto's en genoeg plek voor teksten. Voor- en nadelen van een locatie en ruimte om echt de sfeer van een locatie te laten zien.

€25,00

Locatie gids

textuur-roest-bruin.jpg

‘Door deze bestelling te plaatsen, dit item te kopen en direct toegang te krijgen tot het online product erken ik dat ik afstand doe van
mijn recht om deze aankoop te herroepen dan wel annuleren volgens de EU-wet op verkopen op afstand.’ 
 

*De door Jolien Kramer geleverde producten en/of diensten mogen, gedeeltelijk of geheel, nooit worden verveelvoudigd of worden doorverkocht, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

Papierscheur_oud.png
textuur-donker-bruin.jpg
 • Wat is de beste tijd om een zwangerschapsfotograaf te boeken?
  Bespreek je wensen voor jouw zwangerschapsshoot zo vroeg mogelijk. Zo ben je zeker van een plekje. De zwangerschapsshoot kun je het beste tussen de 32 en 36 weken inplannen. Jouw buik is dan groot genoeg om de allermooiste foto’s te maken. Hoe later je de foto’s laat maken hoe meer kans op een minder ronde buik. De baby krijgt minder ruimte waardoor je buik andere vormen aanneemt. Ben je er al over uit? En wil je jouw mijlpaal voor altijd vastgelegd hebben? Onderaan de pagina kun jij jouw zwangerschapsshoot boeken. Boek je een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot dan krijg je € 15,- korting op de newbornshoot.
 • Waar wordt de zwangerschapsshoot gedaan?
  Je kan kiezen voor een mooie buitenshoot tijdens Golden Hour of een shoot bij jullie thuis. Een combinatie van deze twee is ook mogelijk. Golden Hour Dit is het allermooiste licht van de hele dag: het gouden uur. Het is het uur na zonsopkomst of het uur voor zonsondergang. Dit zijn de twee momenten waarop er een prachtige gouden gloed ontstaat. Een extra mooi licht omdat de schaduwen niet hard zijn. En die zonnestralen? Die zorgen voor een gouden gloed: jouw herinnering met een gouden randje, voor altijd vastgelegd! Thuis Lekker vertrouwd en veilig in je eigen omgeving? Natuurlijk is thuis ook een optie! Ik kom met alle plezier naar jou toe! Kies je voor een shoot thuis denk dan na over de sfeer. Is het opgeruimd? Hebben de woon- en slaapkamer een fijne sfeer? Je kunt het thuis gemakkelijk een finishing touch geven door grote kussens neer te leggen op je bed, een wit of beige dekbedovertrek (gestreken) te kiezen of een extra plantje neer te zetten. Jouw foto’s worden het mooist wanneer je kiest voor een mooi en rustig geheel. Twijfel je? Neem gerust contact met mij op; ik denk graag met je mee.
 • Wanneer ontvang ik de foto’s?
  14 dagen na de shoot ontvang je een link met een online galerij. Hier vind je minimaal 45 beelden. In deze galerij kies je zelf de mooiste foto’s uit. Zodra jij je keuzes hebt doorgegeven mail ik jullie de factuur. Wanneer de factuur is betaald dan perfectioneer ik de gekozen foto’s. Hier heb ik ongeveer 14 dagen voor nodig. Je ontvangt dan foto’s zonder watermerk en op hoge resolutie.
 • Wat kan ik het beste dragen bij een zwangerschapsshoot?
  Het enige wat vooral belangrijk is dat je draagt waar jij je goed in voelt. Ik vind het belangrijk om mensen vast te leggen zoals ze zijn. Je hoeft je dus niet anders voor te doen: draag vooral iets waar jij je prettig bij voelt. Er zijn natuurlijk wel een paar basis tips. Kleding kan namelijk heel bepalend zijn voor het eindresultaat. Wil jij je goed voorbereiden op de shoot? Lees dan onderstaande tips eens door: - Draag het liefst geen felle (neon) kleuren - Grote merknamen, drukke printjes en Disneyfiguren leiden af - Draag niet te veel of te grote sierraden - Zorg voor neutrale make-up (de aandacht wil je tijdens de shoot op je buik hebben, niet op je gezicht) - Draag geen dikke kleding zoals winterjassen. Draag laagjes met verschillende stoffen en kleuren. Zo zijn jullie lekker warm en staat het mooi op de foto - Probeer geen strakke kleding te dragen. Bij blote buik foto’s wil je geen striemen op je buik zien - Mooie natuurlijke kleuren matchen vaak goed en staan mooi op de foto en geven een warme uitstraling (bruin, okergeel, terra cotta, donkergroen, etc.) - Draag laagjes, denk daarbij aan verschillende soorten stoffen - Lange sierlijke jurken doen het áltijd goed (maxi boho dresses) Mannen kunnen het beste een mooie chino broek met een blouse, trui of t-shirt aan. Draag vooral niet exact hetzelfde. Wissel af in kleuren, laagjes en prints. Meer inspiratie nodig? Die vind je hier: https://nl.pinterest.com/JolienKramerFotografie/kleding-inspiratie-zwangerschapsshoot/ Weet je écht niet wat je aan moet trekken? Of wil je geen nieuwe jurk kopen die je daarna nooit meer aantrekt? Snap ik en daarom heb ik de Client Closet! Kledingstukken die je gratis mag dragen tijdens de shoot. Hoe de Client Closetwerkt vind je hier.

Veelgestelde vragen

Jolien Kramer Gewone momenten shoot14.png

Heb je nog vragen?

Bedankt voor de inzending!

Papierscheur_oud.png
bottom of page