top of page
textuur-roest-bruin.jpg

Klaar voor jouw mooiste
foto's in 1 klik?
Met deze presets kun jij dit ook!

BF_After2.jpg

Herken je dit?

Je bent moeder en je telefoon zit bomvol met waardevolle momenten met je kinderen. Je wilt graag dat de foto’s er tiptop uitzien en dat ze bij elkaar passen.

Hier en daar probeer je met allerlei tools je foto’s te bewerken. Alleen je merkt dat het je eigenlijk veel te veel tijd kost en met het resultaat ben je nou ook niet echt tevreden. De foto’s wijken echt van elkaar af. Herken je dit?

Het bewerken kost veel tijd en voordat je het weet ben je weer zo uren verder. Je wilt graag dat het simpelere kan en de stijl consistent is. Alleen je weet nog niet hoe?

En dat is waar ik precies bij help met de presets.

Geen gedoe meer met moeilijke apps maar snel en gemakkelijk foto's bewerken. Ik denk dat ik het zelfs nog leuk ga vinden! :)

Josephine

Wat is een preset?

Een preset, ook bekend als voorinstelling, is een vooraf ingestelde combinatie van bewerkingsinstellingen voor een foto. Licht, contrast, witbalans etc. Door een preset te gebruiken, kun je met één klik alle instellingen toepassen op de foto. De presets zijn heel gemakkelijk te gebruiken op de Lightroom app voor mobiel. Dit is een gratis app.

Dit is hoe een preset werkt: links is de onbewerkte versie en rechts is de preset toegepast.

Waarom kiezen voor de presets?

Icons-01-01.png

Tijdsbesparing

Icons-01-02.png

Consistente stijl

icoontjes.png

Geen gedoe met techniek

Icons-01-03.png

Herinneringen koesteren

Hi, ik ben Jolien!

Als moeder en professioneel fotograaf weet ik hoe moeilijk het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Je wilt mooie foto's in een consistente stijl maar geen gedoe en niet lang bezig zijn om tot resultaten te komen.

 

Dit is waar ik je bij kan helpen! Met mijn presets heb je in één klik jouw foto's bewerkt zonder dat je er teveel tijd aan kwijt bent.

Toen ik eenmaal als kind het fototoestel had ontdekt liet ik niet meer los. Ik maakte graag foto’s. Al snel ontdekte ik dat fotografie mijn creatieve kant aanraakte. Ik kon spelen met achtergrond, licht en situaties zo vastleggen dat er een verhaal werd verteld. Het groeide uit tot één van mijn grootste passie: fotografie.

Wauw de presets doen wat ze beloven! 1 klik en het lijkt net of ze door een professionele fotograaf gemaakt zijn. Super blij mee! 

Madelon

textuur-roest-bruin.jpg
 • Wat is de beste tijd om een zwangerschapsfotograaf te boeken?
  Bespreek je wensen voor jouw zwangerschapsshoot zo vroeg mogelijk. Zo ben je zeker van een plekje. De zwangerschapsshoot kun je het beste tussen de 32 en 36 weken inplannen. Jouw buik is dan groot genoeg om de allermooiste foto’s te maken. Hoe later je de foto’s laat maken hoe meer kans op een minder ronde buik. De baby krijgt minder ruimte waardoor je buik andere vormen aanneemt. Ben je er al over uit? En wil je jouw mijlpaal voor altijd vastgelegd hebben? Onderaan de pagina kun jij jouw zwangerschapsshoot boeken. Boek je een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot dan krijg je € 15,- korting op de newbornshoot.
 • Waar wordt de zwangerschapsshoot gedaan?
  Je kan kiezen voor een mooie buitenshoot tijdens Golden Hour of een shoot bij jullie thuis. Een combinatie van deze twee is ook mogelijk. Golden Hour Dit is het allermooiste licht van de hele dag: het gouden uur. Het is het uur na zonsopkomst of het uur voor zonsondergang. Dit zijn de twee momenten waarop er een prachtige gouden gloed ontstaat. Een extra mooi licht omdat de schaduwen niet hard zijn. En die zonnestralen? Die zorgen voor een gouden gloed: jouw herinnering met een gouden randje, voor altijd vastgelegd! Thuis Lekker vertrouwd en veilig in je eigen omgeving? Natuurlijk is thuis ook een optie! Ik kom met alle plezier naar jou toe! Kies je voor een shoot thuis denk dan na over de sfeer. Is het opgeruimd? Hebben de woon- en slaapkamer een fijne sfeer? Je kunt het thuis gemakkelijk een finishing touch geven door grote kussens neer te leggen op je bed, een wit of beige dekbedovertrek (gestreken) te kiezen of een extra plantje neer te zetten. Jouw foto’s worden het mooist wanneer je kiest voor een mooi en rustig geheel. Twijfel je? Neem gerust contact met mij op; ik denk graag met je mee.
 • Wanneer ontvang ik de foto’s?
  14 dagen na de shoot ontvang je een link met een online galerij. Hier vind je minimaal 45 beelden. In deze galerij kies je zelf de mooiste foto’s uit. Zodra jij je keuzes hebt doorgegeven mail ik jullie de factuur. Wanneer de factuur is betaald dan perfectioneer ik de gekozen foto’s. Hier heb ik ongeveer 14 dagen voor nodig. Je ontvangt dan foto’s zonder watermerk en op hoge resolutie.
 • Wat kan ik het beste dragen bij een zwangerschapsshoot?
  Het enige wat vooral belangrijk is dat je draagt waar jij je goed in voelt. Ik vind het belangrijk om mensen vast te leggen zoals ze zijn. Je hoeft je dus niet anders voor te doen: draag vooral iets waar jij je prettig bij voelt. Er zijn natuurlijk wel een paar basis tips. Kleding kan namelijk heel bepalend zijn voor het eindresultaat. Wil jij je goed voorbereiden op de shoot? Lees dan onderstaande tips eens door: - Draag het liefst geen felle (neon) kleuren - Grote merknamen, drukke printjes en Disneyfiguren leiden af - Draag niet te veel of te grote sierraden - Zorg voor neutrale make-up (de aandacht wil je tijdens de shoot op je buik hebben, niet op je gezicht) - Draag geen dikke kleding zoals winterjassen. Draag laagjes met verschillende stoffen en kleuren. Zo zijn jullie lekker warm en staat het mooi op de foto - Probeer geen strakke kleding te dragen. Bij blote buik foto’s wil je geen striemen op je buik zien - Mooie natuurlijke kleuren matchen vaak goed en staan mooi op de foto en geven een warme uitstraling (bruin, okergeel, terra cotta, donkergroen, etc.) - Draag laagjes, denk daarbij aan verschillende soorten stoffen - Lange sierlijke jurken doen het áltijd goed (maxi boho dresses) Mannen kunnen het beste een mooie chino broek met een blouse, trui of t-shirt aan. Draag vooral niet exact hetzelfde. Wissel af in kleuren, laagjes en prints. Meer inspiratie nodig? Die vind je hier: https://nl.pinterest.com/JolienKramerFotografie/kleding-inspiratie-zwangerschapsshoot/ Weet je écht niet wat je aan moet trekken? Of wil je geen nieuwe jurk kopen die je daarna nooit meer aantrekt? Snap ik en daarom heb ik de Client Closet! Kledingstukken die je gratis mag dragen tijdens de shoot. Hoe de Client Closetwerkt vind je hier.

Heb je nog vragen?

bottom of page